Øjenpleje

Fresh start eye creme - til alle hudtyper/anti-aging

Nærende og fløjlsblød øjencreme, der mindsker fine linier og rynker. Perfekt under make-up og velegnet til kontaktlinsebrugere.

Purifying eye make-up remover

Beroligende og oliefri vatrondeller der nemt fjerne make-up.

UDGÅR - få stk. tilbage.

Ultimate lift eye gel - til alle hudtyper/anti-aging

Kølende øjengelé med bl.a agurk og morgenfrue. Denne rene gelé opstrammer og reducerer hævelser og fine linier i de sarte øjenomgivelser.

Bruges KUN om natten.

Visual truth eye creme - til alle hudtyper/anti-aging

Særlig intens øjencreme, som fugter, løfter og giver ny spændstighed til det sarte væv omkring øjnene.

Indeholder: Afrikansk rød te, der har et naturligt højt indhold af antioxidanter og beskytter effektivt mod de frie radikalen.

 

Truth_is_in_the_Eyes_Concentrate

Truth is in the Eyes Concentrate - til alle hudtyper/anti-aging

Indeholder bl.a alfahydroxysyre (AHA), der mindsker fine linier og rynker og giver øjenomgivelserne et glattere udseende. AHA trænger ned i huden, fjerner døde hudceller, afdækker et nyt friskt hudlag og fremmer cellefornyelsen ved hjælp af eksfoliering. Bør altid bruges sammen med øjencreme som fx fresh start eller visual truth. Undgå direkte sollys efter påføring.

total_truth_eye_creme_SPF15

Total truth™ eye creme SPF 15 - til alle hudtyper/anti-aging

En nærende anti-aging øjencreme med SPF 15. Fyldig og mættende øjencreme, der er skabt til at forny og beskytte dine øjne. Omega 3-ekstrakter nærer og fugter huden, så fine linier og rynker synes udviskede, mens microalger og tri-peptide 5 styrker og opstrammer øjenomgivelserne, så øjnene får en frisk og ungdommeligt skær. Påfør cremen under øjnene og lad produktet gå helt op til tindingerne. Anvendes dagligt. Dette produkt er særligt  velegnet til at bruge ovenpå truth is in the eyes eye peel concentrate, hvis du ønsker at bruge en peel både om dagen og om natten.